За нас
За нас

 ЗДРАВЕЙТЕ И ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯ МАГАЗИН

 

 Ние в MODERNCRAFT.BG сме ценители и създатели на платформа за обединяване на творци. Искаме да дадем повече изява на ръчния труд и авторските изделия. Ценим и подбираме уникални творения и ги обединяваме на едно място. Нека moderncraft.bg да бъде дом за красиви творения, вдъхновение за авторите и предпочитано място за онлайн пазаруване от Вас - нашите клиенти. Стремим се да бъдем предстявяме качествени артикули, произведени предимно в България и да селектираме за Вас нови за пазара автори и брандове.

 

 Искаме да предложим на нашите клиенти най - доброто пазаруване, където те могат да усетят, че пазаруват от хора, а не само от онлайн магазин. Следователно да имаме добри отношения с нашите клиенти е необходимост за нас, не само като бизнес, но и като човешки същества.

 

 По този начин ние сме винаги в крак с най - новите тенденции и можем да предложим най - атрактивните ръчно изработени и крафт изделия. Нашите ценности присъстват в това, което сме, в това, което отстояваме и в начина, по който работим. Ние сме страстни и влагаме сърцето във всеки аспект на нашата работа. Полагаме много усилия да предлагаме различни видове продукти, текстил, качества, стилове и цветове, така че всеки да намери нещо по свой вкус.

 

 Уважение към бъдещето - ние сме включили екологични продукти, обект на zero waste - потребление с нулев отпадък за природата и се опитваме да ги оптимизираме непрекъснато, защото това за нас е важно.

 

 Надяваме се, че всеки посетил магазина ни ще си прекара вълнуващо и приятно и ще успее да направи своя избор, с който да зарадва себе си и своите близки хора. Нашият екип е на Ваше разположение, така че не се колебайте да ни потърсите ако имате въпроси на посочения телефон или посредством формата за обратна връзка.

 

 Благодарим Ви!

 

Телефон за контакт: 0882042930

Работното време за връзка по посочения телефон:

Понеделник – Петък 09:00 – 18:00 ч.

Събота и Неделя – Почивни дни

 


Приятно пазаруване!


Екипа на Moderncraft.bg