За нас
За нас

 ЗДРАВЕЙТЕ И ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯ МАГАЗИН

 

 Ние в MODERNCRAFT.BG искаме да бъдем предпочитаното място за онлайн пазаруване за семейства с деца, като предлагаме всичко - от дрехи и обувки до играчки. Стремим се да предстявяме качествени артикули, произведени предимно в Европа и да селектираме за Вас нови за България марки.

 

 Искаме да предложим на нашите клиенти най - доброто пазаруване, където те могат да усетят, че пазаруват от хора, а не само от онлайн магазин. Следователно да имаме добри отношения с нашите клиенти е необходимост за нас, не само като бизнес, но и като човешки същества.

 

 По този начин ние сме винаги в крак с най - новите тенденции и можем да предложим най - атрактивните марки от Европа, както и от цял свят. Нашите ценности присъстват в това, което сме, в това, което отстояваме и в начина, по който работим. Ние сме страстни и влагаме сърцето във всеки аспект на нашата работа. Полагаме много усилия да предлагаме различни видове продукти, текстил, качества, стилове и цветове, така че всеки да намери нещо по свой вкус.

 

 Уважение към бъдещето - ние сме включили екологични продукти, обект на zero waste - потребление с нулев отпадък за природата и се опитваме да ги оптимизираме непрекъснато.

 

 Надяваме се, че всеки посетил магазина ни ще си прекара вълнуващо и приятно и ще успее да направи своя избор, с който да зарадва своето дете. Нашият екип е на Ваше разположение, така че не се колебайте да ни потърсите ако имате въпроси на посочения телефон или посредством формата за обратна връзка.

 

Телефон за контакт: 0882042930

Работното време за връзка по посочения телефон:

Понеделник – Петък 09:00 – 18:00 ч.

Събота и Неделя – Почивни дни

 


Приятно пазаруване!


Екипа на Moderncraft.bg