Продуктът е успешно добавен в количката
47,00 лв.

Светещи гирлянди LED, 20 топки, Palm spring

  • Марка: Les Merveilleuses d'Augustine
  • Кат. номер: PSPR-17
  • Марка: Les Merveilleuses d'Augustine
  • Произход: Франция
  • Ръчно изработени
  • Cruelty free

 

Светещ гирлянд, съставен от 20 топки от пастелно аква зелено, флуоресцентно розово, сьомга и тюркоаз в полиестерни нишки с диаметър 7 см.

 

LES MERVEILLEUSES D'AUGUSTINE е френска компания, която е изградена около идеята, че красивата вътрешна атмосфера носи радост и комфорт в дома.

 

Затова се съсредоточихме върху атмосферата, която можете да създадете в дома си и спокойствието да се чувствате добре там.

 

Ето как ви предлагаме концепция за гирлянди, които да съставите сами, за приглушената атмосфера вашия дом и богат избор от красиви и вълнуващи светещи LED гирлянди за вашия интериор.

Базова цена:47,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

LES MERVEILLEUSES D'AUGUSTINE ви кани в своята пашкулна бохемска вселена. Вдъхновени от най - новите тенденции в декорацията, ние предлагаме гама от светещи LED гирлянди.

 

БЕЗОПАСНОСТ И ГРИЖИ

Дължина на проводника с крушки: 1.75m, дължина за превключване: 25cm, дължина към щепсел: 1.25m.

Вътрешна употреба 220-240V / 50HZ / 2 W.

Животът на светодиодите е 10 години.

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.