Продуктът е успешно добавен в количката
27,00 лв. 21,60 лв.

Приказно плодче ягода

  • Марка: Jellycat
  • Кат. номер: FABF6S

Размери: 8 х 7 см.

Базова цена:21,60 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Ягодови полета, слънчева лъчи, забавни игри с много смях и цветни мечти! Приветствайте пролетта и нашата червена, изкусителна ягодка! Любима е на нашите деца!

 

БЕЗОПАСНОСТ И ГРИЖИ
Тестван продукт, преминал европейския стандарт за безопасност за играчки: EN71, части 1, 2 и 3 за всички възрасти.
Подходящ за всички възрасти. Само ръчно пране; не сушете в сушилня, не е подходящ за химическо чистене или гладене. Не се препоръчва пране в пералня.

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.