Продуктът е успешно добавен в количката
48,00 лв.

Постелка за игра - "Слонът Бенджамин"

  • Марка: playmatt. - Quadratische Spielwelten
  • Кат. номер: PM-160112
  • Модел: Постелка за игра "Слонът Бенджамин"
  • Произход: Германия
  • Материал: полиестер, естествен каучук
  • Размери: 55 x 55 см. зона за игра

 

Постелките playmatt превръщат всяка игра в творческо изживяване.

 

Различни мотиви създават въображаем ъндърграунд под фигури, животни, модели и превозни средства: независимо дали ферма в зелена идилия, пътна мрежа за бързо каране в пожарна машина, замразена за малки ледени кралици или остров в океана като подходящ настройка за пътуване с пиратския кораб.

 

НЕОГРАНИЧЕНО удоволствие от игрите: постелките за игра playmatt се предлагат с размери 55 x 55 см. и могат да се разширяват и комбинират без ограничения.

 

Размерът съответства на повърхността на малка маса IKEA.

 

Намаляване на шума благодарение на текстилната повърхност - стабилна и нехлъзгаща се поради гумирана долна страна и изключително издръжлива на изтриване поради висококачествения материал.

 

Постелките са подходящи за машинно пране и бързо сушене.

 

Гарантирано без вредни вещества - без тежки метали, пластификатори, без фталати.

 

Може да се съхраняват в най -малките пространства, за да се спести място чрез навиване.

 

Произведено в Германия.

 

Базова цена:48,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Бенджамин Блюмхен е истински слон: висок и силен, уютен и добродушен.

Но има едно нещо, което го отличава и е известен далеч извън границите на Нойщад за това. Той може да говори! И той обича да оставя своя безпогрешен "Tутутуту" зов надалеч, особено когато успее в нещо или когато има страхотна идея!

Бенджамин обича захарни бучки и обича да мързелува. Но щом нещо се случва около него, той също много бързо става на крака. Понякога Бенджамин е малко разсеян, но винаги можете да разчитате на неговото внимание и готовност да помогне.

Домът на Бенджамин е зоопаркът в Нойщад и директорът на зоологическата градина Тиерлиб, пазачът Карл и всички животни в зоопарка са неговото семейство.

Най-добрият му приятел е Ото. Те имат голямо доверие един към друг. Понякога Ото е изумен от безграничното въображение на Бенджамин и оптимизма му, но той също обича да бъде  част от него.

След това изживейте най-интересните приключения в Нойщат или другаде, като рицар, пират, пекар, оператор на багери, лесовъд, клоун или астронавт и много други.

Нашата „Benjamin Blümchen play mat“ - се състои от мека, текстилна повърхност и гумирана основа, което я прави особено устойчива, неплъзгаща се и здрава.

В допълнение, нашите постелки за игра се перат в пералня и са сухи и готови за игра отново след кратко време след изпира (дори в пералня до 30 градуса), намаляват шума и разбира се са без вредни вещества.

Включваме и фигура на Бенджамин Блюмхен. Само за кратко време!

 

БЕЗОПАСНОСТ И ГРИЖИ

Естествено, изработена е без замърсители - без тежки метали, пластификатори, без фталати.

Материалът е особено еластичен, неплъзгащ се и здрав - благодарение на гумираното дъно.

Малко след измиване (също може да се пере в пералня до 30 градуса) подложката изсъхва и е готова за игра отново.

Размери: 55 x 55 x 0.2 cм. зона за игра

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.