Продуктът е успешно добавен в количката
54,00 лв.

Постелка за игра - "Кокосов дракон с фигури"

  • Марка: playmatt. - Quadratische Spielwelten
  • Кат. номер: PM-160098
  • Модел: Постелка за игра "Кокосов дракон с фигури"
  • Произход: Германия
  • Материал: полиестер, естествен каучук
  • Размери: 55 x 55 см. x 0.2 см. зона за игра

 

Постелките playmatt превръщат всяка игра в творческо изживяване.

 

Различни мотиви създават въображаем ъндърграунд под фигури, животни, модели и превозни средства: независимо дали ферма в зелена идилия, пътна мрежа за бързо каране в пожарна машина, замразена за малки ледени кралици или остров в океана като подходящ настройка за пътуване с пиратския кораб.

 

НЕОГРАНИЧЕНО удоволствие от игрите: постелките за игра playmatt се предлагат с размери 55 x 55 см. и могат да се разширяват и комбинират без ограничения.

 

Размерът съответства на повърхността на малка маса IKEA.

 

Намаляване на шума благодарение на текстилната повърхност - стабилна и нехлъзгаща се поради гумирана долна страна и изключително издръжлива на изтриване поради висококачествения материал.

 

Постелките са подходящи за машинно пране и бързо сушене.

 

Гарантирано без вредни вещества - без тежки метали, пластификатори, без фталати.

 

Може да се съхраняват в най -малките пространства, за да се спести място чрез навиване.

 

Произведено в Германия.

 

Базова цена:54,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Малкият кокосов дракон: изживейте страхотни приключения на драконовия остров с малкия кокосов дракон и неговите приятели Матилда и Оскар.

Разопаковайте и играйте - светът на кокосовия орех най-накрая може да бъде изследван в детската стая.

От голямата пустиня до безкрая на небето, от скалната гора над пасището до дълбоката джунгла: целият остров на драконите на голяма подложка за игра playmatt.

Нашата подложка за игра „The Little Dragon Coconut“ - Dragon Island се състои от мека, текстилна повърхност и гумирана основа, което я прави особено устойчива, неплъзгаща се и здрава.

В допълнение, нашият playmatt е миещ се и бързо изсъхва и е готов за игра отново след кратко време след измиване (дори в пералня до 30 градуса), намалява шума и разбира се без вредни вещества.

 

 

БЕЗОПАСНОСТ И ГРИЖИ

Естествено, изработена е без замърсители - без тежки метали, пластификатори, без фталати.

Материалът е особено еластичен, неплъзгащ се и здрав - благодарение на гумираното дъно.

Малко след измиване (също може да се пере в пералня до 30 градуса) подложката изсъхва и е готова за игра отново.

Размери: 55 x 55 x 0.2 см. зона за игра

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.