Продуктът е успешно добавен в количката
43,00 лв.

Постелка за игра - "Биби и Тина в старата мелница"

  • Марка: playmatt. - Quadratische Spielwelten
  • Кат. номер: PM-160110.1
  • Модел: Постелка за игра "Биби и Тина в старата мелница"
  • Произход: Германия
  • Материал: полиестер, естествен каучук
  • Размери: 55 x 55 см. x 0.2 см. зона за игра.

 

Постелките playmatt превръщат всяка игра в творческо изживяване.

 

Различни мотиви създават въображаем ъндърграунд под фигури, животни, модели и превозни средства: независимо дали ферма в зелена идилия, пътна мрежа за бързо каране в пожарна машина, замразена за малки ледени кралици или остров в океана като подходящ настройка за пътуване с пиратския кораб.

 

НЕОГРАНИЧЕНО удоволствие от игрите: постелките за игра playmatt се предлагат с размери 55 x 55 см. и могат да се разширяват и комбинират без ограничения.

 

Размерът съответства на повърхността на малка маса IKEA.

 

Намаляване на шума благодарение на текстилната повърхност - стабилна и нехлъзгаща се поради гумирана долна страна и изключително издръжлива на изтриване поради висококачествения материал.

 

Постелките са подходящи за машинно пране и бързо сушене.

 

Гарантирано без вредни вещества - без тежки метали, пластификатори, без фталати.

 

Може да се съхраняват в най -малките пространства, за да се спести място чрез навиване.

 

Произведено в Германия.

Базова цена:43,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

"Биби и Тина": Изживейте страхотни приключения в старата мелница, в замъка Фолкенщайн и стария дъб, с Биби и Тина и техните приятели.

Запознайте се със света на Биби и Тина. Той най-накрая може да бъде изследван в детската стая.

От Martinshof до красивия замък Falkenstein, от стария дъб до Rotenbrunn до старата мелница: целият свят на четири различни постелки за игра за събиране и комбиниране.

Кои са Биби и Тина? Две весели, умни тийнейджърки пълни с остроумие, сърце и ум. Те са неразделни приятелки и ентусиазирани ездачи, които преживяват много приключения с конете си Сабрина и Амадеус.

Докато Биби е смелата, малко по-голямата Тина е по-уравновесена и по-внимателна. Понякога тя се оставя да бъде увлечена от импулсивната Биби.

Биби Блоксберг, малката вещица от Нойштадт, посещава най-добрата си приятелка Тина в Martinshof възможно най-често. Тук двете момичета помагат на майката на Тина в работата по конюшните за езда, грижат се за животните и ваканционните деца.

Освен това има време и за любимото им занимание: да се състезават помежду си. Почти винаги там е приятеля на Тина Александър фон Фолкенщайн, известен като Алекс, и конят му Махараджа.

Историите придобиват специален чар от магьосничеството на Биби. Тъй като магьосничеството е забранено в Martinshof, Биби използва магьосничеството си само в спешни случаи - понякога тълкува термина "спешен случай" малко щедро.

Магьосничеството на Биби придава на историите фантастична нотка. Но дори и без магьосничество, ежедневието на Биби и Тина е пълно с фантазия и вечно приключение.

 

БЕЗОПАСНОСТ И ГРИЖИ

Естествено, изработена е без замърсители - без тежки метали, пластификатори, без фталати.

Материалът е особено еластичен, неплъзгащ се и здрав - благодарение на гумираното дъно.

Малко след измиване (също може да се пере в пералня до 30 градуса) постелката изсъхва и е готова за игра отново.

Размери: 55 x 55 cm x 0.2 см. зона за игра

 

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.