Продуктът е успешно добавен в количката
29,00 лв.

Плюшена играчка Пингвин - Nici

  • Марка: NICI
  • Кат. номер: NICI43629

Вземете тази мека пухкава играчка с черно-бяла плюшена козина като вашия нов приятел! Големият сив клюн и едноцветните крака са сладки и привличащи вниманието. С тях пингвинът се разхожда с радост из детската стая.

 

Размер: 20x 15 см.

Базова цена:29,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Открийте свой собствен пухкав зоопарк с приятелите от зоопарка NICI!

Лъв, панда, носорог и техните приятели се отегчиха в зоопарка и решиха да се преместят при вас.

Дайте им дом и те ще ви дадат своите сърца и много любов.

 

БЕЗОПАСНОСТ И ГРИЖИ

основен материал: пълнеж от полиестер

необходими батерии: не

цвят: кафяв, бял

материал: плюш / полиестер

животински видове: Пингвин

препоръка за възраст (от): 0+ м.

продуктово семейство: Zoo friends

инструкции за грижи: използвайте програма за пране на деликатни тъкани и пране на 30 градуса

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.