Продуктът е успешно добавен в количката
55,00 лв.

Плюшена играчка Еднорог падаща звезда - Nici

  • Марка: NICI
  • Кат. номер: NICI43725

Пухкавата играчка Падаща звезда е много елегантен еднорог със златистата си козина.

Козината е направена от къс, но въпреки това изключително мек плюш и проблясва на светлината.

Еднорогът NICI има големи приятелски очи и златна падаща звезда на гърба. Оставете този необикновен приятел да се нанесе и да внесе малко магията на еднорог във вашия дом!

Размер: 32.5x33.5x15.5 cм.

Базова цена:55,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Светът на еднорозите NICI с еднорога Теодор и неговите приятели е пълен с магия.

Сладки пухкави играчки и подаръци като чаши, възглавници и висулки за ключове предоставят на всички добро настроение. Перфектната колекция за всички, които обичат еднорозите толкова, колкото и ние.

 

БЕЗОПАСНОСТ И ГРИЖИ

основен материал: пълнеж от полиестер

необходими батерии: не

цвят: кафяв, бял

материал: плюш / полиестер

животински видове: Еднорог

препоръка за възраст (от): 0+ м.

продуктово семейство: Theodor & Friends unicorns

инструкции за грижи: използвайте програма за пране на деликатни тъкани и пране на 30 градуса

 

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.