Продуктът е успешно добавен в количката
25,00 лв.

Нощна лампа LED - Зайче Луис - Розова

  • Марка: Olala boutique
  • Кат. номер: BC4TT-1P
  • Марка: Olala boutique
  • Произход: Франция 
  • Цвят: розов
  • Размери: 6 х 5 х 10 см.

Бутикът Olala представя нова версия на нощна лампа с батерии.

Loïs е с хубава, нежна нощна светлина във формата на заек. Тази нощна светлина е необходима, за да успокои децата през нощта.

Лампата за настроение с меката си светлина е идеална, за да помогне на децата ни да заспят.

Неговият таймер позволява да се поддържа батерията с автономност от 20 часа. Loïs спира автоматично след 15 минути работа.

 

Olala Boutique®, производител на артикули за грижа за деца, предлага гама от продукти, проектирани от родители, вдъхновени от ситуации, срещани с техните деца.

 

Творенията на Olala Boutique® са създадени, за да улеснят ежедневието на родителите. След 20 месеца изследвания и разработки, Olala Boutique® представя първите си творения, практични и забавни, с ревизирани функции.

 

Неговите френски създатели проектират всеки продукт, като поставят пробуждането и автономността на детето в основата на тяхното мислене.

 

Всички концепции бяха валидирани от група от 18 майки преди последното им стартиране. Днес продуктите с марка Olala Boutique® се разпространяват в 15 страни и са изброени в повече от 400 точки за продажба.

Базова цена:25,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Lois е идеалният спътник, който да придружава децата ви в сладките сънища.

Родителите обичат изчистения дизайн и ергономичността на продукта, предназначен за малките ръце.

Всъщност от 6 - ия месец децата могат да играят с Луис и да я интегрират в своя свят с различните си играчки.

Нощната LED светлина не представлява никаква опасност.

Нощната лампа идеално се вписва във всички декорации на стаята.  Луис каца навсякъде в спалнята.

Нощната лампа работи с 3 батерии LR44, включени в продукта. За да ги промените, нищо не може да бъде по - лесно от това.

Просто развийте капака под заека и поставете 3 -те нови батерии LR44.

Търсите ли оригинална идея за подарък, подарък за раждане ... Луис ще зарадва родители и деца.

Lois се предлага в 4 цвята. В зависимост от декорацията на стаята, Lois се предлага в бяло, синьо, розово и жълто.

 

БЕЗОПАСНОСТ И ГРИЖИ

ВЪЗРАСТ: 0 - +99 години

ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА: 12 часа, таймер: 15 минути

LED: 1 WATT (без нагряване)

ЗАРЕЖДАНЕ: Батерия 3 X LR44

ЦВЯТ: Бял

В комплект: С батерия 3 X LR44, 1 нощна лампа, инструкции за употреба, опаковка

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.