Продуктът е успешно добавен в количката
40,00 лв.

Нощна лампа LED с USB кабел - Зайче Лу - Синя

  • Марка: Olala boutique
  • Кат. номер: RLC02-1B
  • Марка: Olala boutique
  • Произход: Франция 
  • Цвят: син   
  • Размери: 6 х 5 х 10 см.

Бутикът Olala разширява гамата си с нови нощни светлини с USB зареждане. Малкият заек Лу утешава детето ви по време на съня му и му дава усмивката да заспи.

Безжична, нощната лампа е поставена. където искате в стаята. Нощните лампи Olala с чист дизайн са нощни лампи, които помагат на бебето да заспи.

 

Olala Boutique®, производител на артикули за грижа за деца, предлага гама от продукти, проектирани от родители, вдъхновени от ситуации, срещани с техните деца.

 

Творенията на Olala Boutique® са създадени, за да улеснят ежедневието на родителите. След 20 месеца изследвания и разработки, Olala Boutique® представя първите си творения, практични и забавни, с ревизирани функции.

 

Неговите френски създатели проектират всеки продукт, като поставят пробуждането и автономността на детето в основата на тяхното мислене.

 

Всички концепции бяха валидирани от група от 18 майки преди последното им стартиране. Днес продуктите с марка Olala Boutique® се разпространяват в 15 страни и са изброени в повече от 400 точки за продажба.

Базова цена:40,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Лу придружава децата от раждането, като ги успокоява през цялата нощ, благодарение на своята автономност от 10 часа.

Нощната лампа се зарежда с помощта на USB кабел.

Дизайнът на животното и меката светлина правят Лу идеален спътник за през нощта.

Малка и лека, нощната лампа е подходяща за ръцете на малки деца, 5 часа зареждане с предоставения USB кабел е всичко, което трябва да освети през цялата нощ.

Нощната лампа е безопасна за деца, защото е направена от подходящи материали и нейното LED осветление не се загрява.

Всички продукти на марката Olala Boutique са тествани от независими лаборатории.

Стандартите потвърждават, че са постигнати тестове, контроли и опити, които гарантират съответствието на продукта с изискванията на основния продукт, определени в съответните директиви.

 

БЕЗОПАСНОСТ И ГРИЖИ

ВЪЗРАСТ: 0 - +99 години

ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА: 12 часа, таймер: 15 минути

LED: 1 WATT (без нагряване)

ЗАРЕЖДАНЕ: 5 часа - Бутон за включване/изключване - Работи с USB кабел (приложен)

ЦВЯТ: Син

В комплект: С батерия 3 X LR44, 1 нощна лампа, инструкции за употреба, опаковка

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.