Продуктът е успешно добавен в количката
17,00 лв.

Нежна ръчно изработена гривна от хематит, текстилна орхидея, изкуствени перли в бяло и златно

  • Марка: Gudi art love jewelery
  • Кат. номер: GAL062
  • Марка: Gudi art love Jewelery
  • Кат.номер: GAL062

 

Тази разкошна гривна в бяло и старо злато, е ръчно изработена от естествени камъни хематит, текстилна орхидея в бяло и изкуствени перли.

 

Тя е изключително красива съчетала в себе си цялата топлина и блясък на хематита и изискаността на перлите. С тази гривна Вие винаги ще се блестите, независимо от повода.

 

Размер на камъка: 10-11мм.

 

При поръчка на гривна, следва да се уточни обиколка на китката в сантиметри.

 

Възможни са минимални разлики между показаните снимки и закупените стоки, тъй като бижутата са ръчна изработка.

Базова цена:17,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

 

Тази разкошна гривна в бяло и старо злато, е ръчно изработена от естествени камъни опал, оникс, корал, планински кристал, кристали и с добавени метални елементи с кристали Сваровски.

 

Тя е изключително красива съчетала в себе си цялата топлина и блясък на хематита. С тази гривна Вие винаги ще се блестите, независимо от повода.

 

Размер на камъка: 10-11 мм.

 

При поръчка на гривна, следва да се уточни обиколка на китката в сантиметри.

 

Възможни са минимални разлики между показаните снимки и закупените стоки, тъй като бижутата са ръчна изработка.

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.