Продуктът е успешно добавен в количката
30,00 лв.

Нежна мека играчка Сурикат - Nici

  • Марка: NICI
  • Кат. номер: NICI43628

Малкият сурикат нахално застава на задните си лапи. Светлите цветове и малките блестящи очи придават на тази гушкаща играчка специална визия в стил NICI.

 

Размер: височина: 20 см., ширина: 10 см.

Базова цена:30,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Открийте свой собствен пухкав зоопарк с приятелите от зоопарка NICI! Лъв, панда, носорог и техните приятели се отегчиха в зоопарка и решиха да се преместят при вас. Дайте им дом и те ще ви дадат сърцата си и много любов.

 

БЕЗОПАСНОСТ И ГРИЖИ

основен материал: пълнеж от полиестер

необходими батерии: не

цвят: кафяв, бял

материал: плюш / полиестер

животински видове: Сурикат

препоръка за възраст (от): 0+ м.

продуктово семейство: Zoo friends

инструкции за грижи: използвайте програма за пране на деликатни тъкани и пране на 30 градуса

 

 

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.