Продуктът е успешно добавен в количката
32,00 лв.

Изискано колие от естествени камъни - седеф, оникс, жадеит с нежен елемент чадър

  • Марка: MissMuza
  • Кат. номер: ММ18

Изискано колие от естествени камъни - седеф, оникс, жадеит с нежен елемент чадър.

 

Ръчно изработено колие от естествени камъни - седеф, оникс, жадеит с нежежен елемент - прекрасен подарък за Вас, за близък човек, или ей така без повод.

 

Просто ще се влюбите в това  колие. Просто не можете да откъснете очи от това деликатно и в същото време стилно колие. 

 

Елегантно и нежно, интересно допълнение, което да завърши Вашата визия.

 

Приблизителна обиколка: 78-80 см.

 

Големина на камъка – 8 мм.

 

Възможни са минимални разлики между показаните снимки и закупените стоки, тъй като два напълно еднакви продукта не могат да бъдат изработени.

Базова цена:32,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.