Доставка и плащане

Предлаганите продукти от Moderncraft.bg са налични и се намират в гр. София. При поръчка от страна на клиент стоката се изпраща в рамките на до три работни дни. Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт до избран офис на фирмата или адрес на клиента. Всеки наш клиент получава информация за намера на товарителницата, чрез който може да следи движението на своята пратка.

Продуктите се изпращат до нашите клиенти винаги с опция за преглед преди да бъдат заплатени. Документ за направеното в брой плащане както за наложения платеж, така и за куриерската услуга, се издава от куриера на място при получаване на пратката.

Цени за доставка:

  • До офис на Еконт: 4.99 лв.
  • До адрес на клиента (с Еконт): 7.99 лв.
  • БЕЗПЛАТНО за поръчки над 70 лв.

Срок на доставка:

Всички поръчки се изпращат на следващия ден от датата, на която са направени. Поръчки направени през уикенда или на официални празници се изпращат на първия последвал работен ден.

 

При желание от Ваша страна на друг срок на доставка (с отложена дата или друго), моля, оставете посочете го в полето за коментар към Вашата поръчка.

 

Всеки продукт, закупен от нашия сайт може да бъде върнат в 14-дневен срок от датата на получаване. За повече информация, моля, прочетете условията за рекламация и връщане.