Продуктът е успешно добавен в количката
55,00 лв.

Детски кожени пантофи - Hedgenog

  • Марка: Lait et Miel
  • Кат. номер: 1009
  • Марка: Lait et Miel
  • Произход: Франция
  • Състав: 100 % мека телешка кожа
  • Цвят: в нюанси на саксонско синьо, акварел и шафран
  • Ръчна изработка

В саксонски сини цветове, акварел и докосвания на шафран ... Ето един модел меки кожени бебешки пантофи с таралеж с разноцветни чорапи.

 

Lait et Miel е френска марка за меки кожени пантофи за бебета и деца от раждането до четири години, базирана в Париж.

Искахме пантофки, които издържат на сезоните и капризите на модата, които в крайна сметка могат да бъдат предадени на братя и сестри и които остават достъпни за всяко семейство и бюджет.

Пантофки като втора кожа, които ви карат да искате да останете там.

Базова цена:55,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Гъвкавостта на велурената подметка предлага разходка възможно най-близо до усещането „бос”.

Според специалистите, докато позволява на мускулите на стъпалото да усещат добре земята, това насърчава доброто развитие на гръбначния стълб и по-бързото придобиване на чувството за баланс.

Устойчивостта на кожата предпазва малките крачета добре от студа и грапавостта на земята.

Еластичният глезен улеснява обуването на пантофки от децата сами и осигурява добра опора за пантофите на краката.

 

БЕЗОПАСНОСТ И ГРИЖА

Препоръчваме почистване с влажна кърпа и с мек, естествен сапун, ако е необходимо.

Подметката от велур ще придобие патина с времето, като може да бъде нежно четкана, за да се възстанови текстурата. 

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.