Продуктът е успешно добавен в количката
49,00 лв.

Детска чанта за рамо - Зайче - BLUE & GRAY

  • Марка: Yuko.B
  • Кат. номер: YB-100-030
  • Марка: Yuko.B
  • Произход: Франция 
  • Материал: 100 % еко кожа
  • Цвят: сиво-син
  • Размери: дължина 14 см., височина 18 см. x 7,5см.
     
Базова цена:49,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Детска чанта за рамо - Зайче - BLUE & GREY е от гамата ни OKKI. Млечни цветове за нежни сърца.

 

БЕЗОПАСНОСТ И ГРИЖИ

Не е подходящо за деца под 3 години! Съдържа дребни частици, има опасност от поглъщане!
 

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.