Продуктът е успешно добавен в количката
40,00 лв.

Детска чанта за рамо - Ломи Ломи - ROSE

  • Марка: Yuko.B
  • Кат. номер: YB-100-032
  • Марка: Yuko.B
  • Произход: Франция 
  • Материал: 100 % еко кожа
  • Цвят: роза
  • Размери: дължина 16 см., височина 23 см. x 3 см.
     
Базова цена:40,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Тук е лисицата на бандата Ломи Ломи, която повдига носа си, за да може да съхранява всичките ви малки съкровища благодарение на магнита си.

Можете да носите чантата Ломи Ломи на рамото или през тялото.

Благодарение на регулируемата си дръжка, можете да я адаптирате към размера на детето.

 

БЕЗОПАСНОСТ И ГРИЖИ

Не е подходящо за деца под 3 години! Съдържа дребни частици, има опасност от поглъщане!

 

 

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.