Продуктът е успешно добавен в количката
49,00 лв.

Чанти за закуски - 3 броя - An apple a day

  • Марка: the sustainables
  • Кат. номер: SAAD 2006
  • Произход: Германия
  • Състав: Външният материал е 100% GRS сертифициран рециклиран полиестер (рециклирани PET бутилки), а непропускливият вътрешен материал е 100% рециклируем нетоксичен PEVA.
  • Размери: Travel Bags се предлагат в комплект от 3 удобни размера: S - 10x16 cм., M - 17x17 cм., L - 21x21 cм.
  • Екологични
  • Веган
  • Zero waste  

the sustainables са решението за намаляване на пластмасата за еднократна употреба в ежедневието ви.

 

Независимо дали сте у дома, в движение или на открито, ние гарантираме, че можете да се насладите на закуските и сандвичите си по устойчив начин.

 

Ние предлагаме многократни, екологични и безопасни чанти в различни размери и модерен дизайн, които да носят лакомства за вас и цялото ви семейство.

 

Разбира се, всички етично произведени в Европа и направени от рециклирани и рециклируеми материали.

 

Бъдете промяната.

 

Присъединете се към зелената революция - една чанта за закуска наведнъж.

Базова цена:49,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Устойчивите торбички за леки закуски са идеални за носене на всичко необходимо при пътуването ви по устойчив начин. Няма повече нужда от пластмасови торбички за еднократна употреба.

Когато стигнете до дестинацията си, можете да сгънете чантите и да ги съберете във всяка чанта - готови за повторна употреба.

Благодарение на материал, устойчив на течове и влажност, можете спокойно да носите вашите закуски и сандвичи без притеснение. Можете също така да използвате торбичките за шампоани, продукти за лична хигиена и съхранение, като бижута, текстилни маски и офис консумативи.

Благодарение на качеството, издръжливите материали и дизайна на нашите продукти можете да използвате пътните чанти много години.

* Без BPA, PVC, фталати, тежки метали и белина

* Природосъобразно

* Лесни за измиване, многократна употреба и издръжливи

* Подходящи за съхранение на храни във фризер и хладилник

* Непропускливи

* Не са подходящи за отопление в микровълнова фурна и фурна

 

БЕЗОПАСНОСТ И ГРИЖИ

За да почистите торбичките за закуски, просто ги обърнете навътре, измийте ги на ръка с топла вода и сапун за съдове, съдомиялна машина (горна решетка) или пералня (30 градуса).

Размери Trael Bags се предлагат в комплект от 3 удобни размера: S - 10x16 cм., M - 17x17 cм., L - 21x19 cм.

Нето тегло S - 23 гр., M - 31 гр., L - 38 гр.

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.