Продуктът е успешно добавен в количката
36,00 лв.

Бутилка за вода от стомана, Equador, 260 мл.

  • Марка: Yoko Desighn
  • Кат. номер: 1813
  • Марка: Yoko desighn
  • Произход: Франция
  • Състав: Неръждаема стомана
  • Вместимост: 260 мл.
  • Екологичен продукт
  • Zero waste
  • BPA free

 

Тази изотермична. двойно изолирана стоманена бутилка от 260 мл. с екзотично докосване, изолират напитката ви благодарение на двойната им стена от неръждаема стомана.

 

Yoko Design предлага широка гама от екологично отговорни, многократни и основни продукти за ежедневието.

 

От изолираната бутилка до кутията за обяд, от стъкления буркан до чайника, непременно ще има продукт, който ще ви подхожда да приемете режим на устойчиво потребление.

 

Всички дизайни са произведени във Франция.

 

Висококачествените суровини, етичният и отговорен производствен метод, изключителното обслужване позволяват на Yoko Desighn да предлага оригинални творения, предназначени да издържат и да зарадват ежедневието.

Базова цена:36,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Тези изотермични, двойно изолирани стоманени бутилки от 260 мл. с екзотично докосване, изолират напитката ви благодарение на двойната им стена от неръждаема стомана.

Те поддържат напитките ви топли 12 часа и студени 24 часа.

Ергономични и издръжливи, те са идеалното решение да вземете напитката си (чай, кафе, шоколад, плодов сок, смути, супа) във всички ваши пътувания и спортни дейности.

Силиконовото уплътнение осигурява перфектна плътност.

Само ръчно миене. Без BPA.

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.