Продуктът е успешно добавен в количката
49,00 лв.

Бутилка за вода от стомана, Beach - Fish, 500 мл.

  • Марка: Yoko Desighn
  • Кат. номер: 1974
  • Марка: Yoko desighn
  • Произход: Франция
  • Състав: Неръждаема стомана
  • Вместимост: 500 мл.
  • Екологичен продукт
  • Zero waste
  • BPA free

 

Затворете очи и се оставете на шума на вълните ...

 

Yoko Design предлага широка гама от екологично отговорни, многократни и основни продукти за ежедневието.

 

От изолираната бутилка до кутията за обяд, от стъкления буркан до чайника, непременно ще има продукт, който ще ви подхожда да приемете режим на устойчиво потребление.

 

Всички дизайни са произведени във Франция.

 

Висококачествените суровини, етичният и отговорен производствен метод, изключителното обслужване позволяват на Yoko Desighn да предлага оригинални творения, предназначени да издържат и да зарадват ежедневието.

Базова цена:49,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Затворете очи и се оставете на шума на вълните ...

Yoko beach ще ви отведе на пътешествие, вдъхновено от деликатно оцветен морски живот.

Идеална за носене на чай, кафе, горещ шоколад, плодов сок, смути или супа, тази 500 мл. двойно изолирана стоманена бутилка поддържа напитките ви горещи за 12 часа и студени за 24 часа.

Херметичното уплътнение на бутилката и капачката от неръждаема стомана гарантират перфектна водонепропускливост и лекота на използване.

Само ръчно миене. Без BPA.

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.