Продуктът е успешно добавен в количката
44,00 лв.

Стояща пухкава играчка Алпака Sue Paka - Nici

  • Марка: NICI
  • Кат. номер: NICI46804

Алпака Сю Пака, бялата дама от алпака с пухкава прическа и нахален поглед, очаква с нетърпение да обогати вашето стадо алпака!

Размер: височина: 35 см. ширина: 12 см. 

Базова цена:44,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Подробно описание

Алпаките отново са в NICI. Сега към Ели и Ал Пака се присъединяват Сю и Джо Пака. Сю Пака, бялата дама от алпака с пухкава прическа и нахален поглед, очаква с нетърпение да обогати вашето стадо алпака.

 

 

БЕЗОПАСНОСТ И ГРИЖИ

основен материал: пълнеж от полиестер

необходими батерии: не

цвят: кафяв, бял

материал: плюш / полиестер

животински видове: Алпака, Лама

препоръка за възраст (от): 0 месеца и повече 1

продуктово семейство: Elli & Al Paka

инструкции за грижи: използвайте програма за пране на деликатни тъкани и пране на 30 градуса

Доставка

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни (1 календарна седмица), тъй като голяма част от продуктите са ръчно изработени и е възможно към момента на поръчката да не са налични.

 

Aртикулите поръчани от категориите /секции/ "Чуждестранни автори" и "Празници" се доставят с куриерска фирма "Еконт" в срок до 3 /три/ работни дни. Цена за доставка до офис на Еконт или до адрес, се начислява на база актуалните цени на куриера и се заплаща към стойността на поръчката на самия куриер при доставка.

 

Във всички останали категории /секции/ в Електронния магазин са изложени стоки (продукти), които са на автори от Република България и които в обичайния случай се изработват за Потребителя, след като той направи поръчка. Те се доставят на Потребителя чрез избран куриер от самия автор в срок до 5 /пет/ работни дни.

 

Плащането на поръчките се осъществява към изпращача на пратката, с наложен платеж чрез ППП, при получаването на пратката.

 

В случай, че с една поръчка Потребителят е закупил стоки (продукти) на различни автори, той получава доставка от всеки отделен автор на неговата стока (продукт) и извършва плащането на цената на всяка стока към съответния автор. Електронният магазин не предвижда възможност за общо плащане на цената на няколко стоки (продукти) на различни автори, закупени с една поръчка. Стойността на всяка отделна доставка е за сметка на Потребителя.

 

Може да се свържете с нас за допълнително и/или предварително уточнение на цената на доставката при специфични случаи.